Xiamen Kingtom Rubber & Plastic Co.,Ltd.

2023 Kingtom Good-Kuck за начало

Време за освобождаване: 2023-07-04 11:53:37  Хитове: 11

dear kingtom екип,

2.png3.png

as ние се сбогувахме с събитията и посрещна зората на 2023 г., искам да се възползвам от тази възможност, за да изкажа сърдечните си пожелания към всеки един от вас. Именно с огромна благодарност и гордост разсъждавам върху нашето пътуване като конгломерат на гумена продукта и непоколебимата посвещение, което всеки от вас показа.

\\ през 2022 г. беше изпълнен с предизвикателства, които тестваха нашата устойчивост и адаптивност. И все пак, отново и отново, ние се издигнахме над тях, обединени в нашия споделен ангажимент за високи постижения. Именно този несломим дух ни разделя и ни подтиква към по -светло бъдеще.

as ние се впускаме в тази нова година, нека да приемем възможностите, които предстоят. Нека продължим да прокарваме граници, да изследваме иновативни решения и да насърчаваме среда на сътрудничество. Заедно можем да постигнем забележителни подвизи и да поставим нови показатели в каучуковата индустрия.

i съм невероятно оптимистичен за това, което бъде бъдещето за KingTom. Ние сме добре

positioned да се възползваме от възникващите възможности и да водим пътя при оформянето на индустриалния пейзаж. С нашата технология за рязане, изключителен талант и непоколебима страст, ние ще продължим да доставяме изключителни продукти и услуги, които надвишават нашите клиенти--39; очаквания.&#howvery, успехът ни не се измерва единствено чрез финансови печалби или доминиране на пазара. Той се крие в растежа и изпълнението на всеки член на нашия екип. Докато се движим напред, нека инвестираме в нашето лично и професионално развитие, да се подкрепяме и да създадем култура, която насърчава приобщаването, креативността и непрекъснатото обучение. . Нека да прегърнем промяната, да възприемем предизвикателства и да възприемем безкрайните възможности, които се намират в рамките на нашето схващане. Заедно ние ще преодолеем всяко препятствие и ще достигнем нови висоти на успеха.

i ви пожелавам на всички радостна Нова година, изпълнена с просперитет, изпълнение и чувство за цел. Май 2023 г. е годината, в която

101; Нашите колективни усилия и мечти се реализират.

thank ви за непоколебимия ангажимент и за това, че сте движещата сила зад Kingtom' Група

&#

предишен: No

Следващия: Неотдавнашните до...